A jó lakberendező mindenhol a designt keresi, még babakocsiknál is

A hétvégi összeröffenésen haverom elkezdte panaszolni, kedvese terhes követelőzéseit. Állítása szerint, nagyon nehéz megfelelni egy terhes nőnek, főleg akkor, ha mindig van konkrét elképzelése, de az percenként változik, de kötelező ragaszkodni az épp aktuális gondolathoz. Tudni kell, hogy felesége lakberendező, ezért oda van a mai egyszerű, tiszta formákért. Nemrég derült ki, hogy állapotos. Az idő pedig repül, már 2 hónapon belül meg fog érkezni a baba, ezért már javában folyik a babaholmik beszerzése.

A mostani legnagyobb dilemmájuk, hogy milyen babakocsit szerezzenek, hiszen a kismama szeretné, hogy ugyan olyan kifejező legyen a gyermeke ”autója” kezdetben, mint egy általa berendezett elegáns szoba. Az álláspontja az, hogy csak olyan környezetbe szabad, kell tartózkodni, legyen az egy szoba, vagy akár a babakocsi, ami maximálisan kiszolgálja mind az esztétikai, mind a komfort igényeket, mert mi értelme az életnek, ha kényelmetlenül él az ember… Szóval nehéz megtalálniuk a megfelelőt, ilyen feltételek mellett.

Az ivókörben szerencsére ült olyan is, aki már átesett a kedvesével az első babás dolgokon és volt tippje hol tudják beszerezni a tökéletes babatolót. Nekik egy iker változatra volt szükségük, mert két gyönyörű kislányuk született, 1 perces különbséggel. Sok munkával járt, amíg találtak az iker babáknak babakocsit, de miután rátaláltak a babakocsi.hu oldalra nem volt több gond. Az legjobb választás, ha az ő termékeit választja valaki, mert minőséget kap az ember a pénzéért! Ráadásul a mai kor legkedveltebb és legmodernebb babaverdái kaphatóak onnan, amikhez remek leírások is szolgálnak, hogy az ember nyugodt szívvel tegye le döntését a kiszemeltje mellett. Elmondta, hogy az ő iker babakocsijuk piros-szürke színű, mert szerintük az illett legjobban a lányokhoz. Nem a legolcsóbb választás volt, bár ha dupla örömben gondolkodunk, akkor teljesen reális az ár, hiszen egy babaverdába helyezhető a két csöppség. A vásárolt guruló szett olyanokat tartalmaz még pluszban a kötelezők mellett, mint állítható ülésmagasság, felfújható kerekek, esővédő és még sorolt fel jó pár dolgot, amit nem jegyeztem meg.

Meg is mutatta az oldalt nekünk és még mi férfiak is megdöbbenve tapasztaltuk, hogy milyen jó az oldal kialakítása, semmi felesleges tartalom, ami eltántorít a vásárlástól. Fontos szerintem, hogy figyeljenek a honlap tulajdonosok erre, mert magamból kiindulva, ha nem teljesen egyértelmű a vásárlás menete, akkor hamar elmegy a kedvem, hogy tőlük rendeljek, még ha pontosan megtaláltam azt, amit kerestem. Ezen az oldalon azonban minden jól átlátható volt.

Meg is jegyezte magának cimborám ezt az oldalt, hogy a 2 hónap múlva érkező baba szállítási eszközét majd innen fogják beszerezni. Gyorsan tovább is küldte a linket feleségének, akitől elég gyorsan érkezett a pozitív válasz, miszerint remek lehetőségeket talál az oldalon. Szinte az egész társaság megkönnyebbült, ahogy láttuk, hogy leesett egy újabb teher egyik barátunk válláról. A gyerekvállalás nagy felelősség, bár sokan sajnos félvállról veszik, de akik nem, azok mindenből a legjobbat akarják megadni majd csemetéjüknek, és a legjobb már a babakocsinál a kényelemhez szoktatni, mert akkor lesz egy általános színvonal, ami alá nem akar majd adni, így elkerülhető, hogy ha rossz társaságba is keveredik, lecsúszik. Legalább is én így gondolom, amikor látom a fiatal szülőket minél jobb dolgokat vásárolni gyermeküknek.