A lakberendezés és a memória játék hasonlítanak egymásra

A lakberendezés olyan, mint a memória játék. Emlékezned kell a lakás minden kis részletére és meg kell találnod azokat a darabokat, amik illenek hozzá. Persze, nem teljesen ugyanaz, de azért valahol hasonlítanak egymásra! Tudnod kell, mi volt a megbízód elképzelése és a lakberendezési boltok, áruházak kínálatát átnyálazva meg kell találnod azt a bútort/ kiegészítőt, amire ő gondolt, ami feldobhatja a lakását. Erre a hasonlóságra egyébként akkor jöttem rá, mikor egy barátnőm gyermekének kerestem ajándékot. Még kicsi, de már igyekeznek olyan logikai játékokat játszani vele, amik jó hatással vannak a fejlődésére. Éppen így került szóba a memóriajáték és a jótékony hatásai. Mert ezek a játékok nagyon fejlesztik a gondolkodást. A több darabból állók elég nehezek hozzá, hogy minket, felnőtteket is összezavarjon. Nem csak gyerekeknek kifejezetten fontos a memóriájuk fejlesztése, nekünk, felnőtteknek sem szabad hagyni, hogy ellustuljanak az agytekervényeink. Hogyha érezzük, hogy a memóriánk már nem olyan, mint régen, akkor elkezdhetünk keresztrejtvényeket, különböző feladatokat oldani. De ha van egy gyerek is a családi, baráti körünkben, csak üljünk le vele memóriázni és garantáltan imádni fogjuk!

A memória játék egyszerű, csak le kell tennünk a darabokat és mindegyiknek meg kell találnunk a párját. A beszerzése is egészen egyszerű, én mindig a nagyon megbízható és pontos jatekwepshop.eu oldalról rendelek. Sok memória játék kapható náluk, nem csak klasszikus mintákkal, hanem mese figurákkal is, amit a kisgyerekek garantáltan imádni fognak! Ha a kedvenc meseszereplőik vannak a memórián, sokkal jobban fogják ők is élvezni a játékot.

Ezen az oldalon elég jó árban van minden, egy bizonyos összeg felett pedig még a házhozszállítás is ingyenes. A hatalmas kínálatukban pedig nem csak a megfelelő memóriákat, de gyakorlatilag bármit megtalálhatunk, amire egy kisgyerek vágyik. Minden népszerű játék kapható náluk, különösen sok a mesefigurákkal díszített, vagy azokhoz kapcsolódó játék, amiket a gyerekek egyszerűen imádnak. Szóval ha bármilyen játékot akarok venni, én mindig itt kezdem a nézelődést, most is innen vettem memória játékot a barátnőm lányának.