Motoros cipő mentette meg a lakberendezést?

Az első alkalom, hogy végre felvehetem a szülinapi ajándékom, amit a kedvesemtől kaptam. Ez pedig nem más, mint egy motoros cipő aminél kényelmesebbet még nem hordtam. Sok-sok éve motorozom, de esküszöm ilyen esztétikus és kényelmes lábbelivel még nem volt dolgom.

Kérdeztem barátnőmet, honnan vásárolta. Állítása szerint több webshopot átnézett, ahol motoros holmikat lehet beszerezni, aztán megtalálta a számára legmegfelelőbbet és legmegnyugtatóbbat. Mivel nem mestere az online vásárlásnak, ezért sokat nyomott a választásán az, hogy a mesterien kivitelezett, látványos kinézet mellett, talált az oldalon vásárlói véleményt is. Saját kárán tanul az ember, de aki okos az másén, ezért jó vásárlói véleményeket olvasni, hogy tisztába legyünk kicsit, milyen szolgáltatást és terméket kapunk a pénzünkért. Az oldalon talált vélemények azonban teljesen pozitívak voltak, ezért gondolkodás nélkül választotta az oldalt. A kiszállítás pár munkanapon belül megtörtént. Amikor felköszöntött vele annyira tetszett, hogy muszáj volt megkérdeznem, mennyibe került, mert nem lehetett olcsó, de ő csak megnyugtatott, hogy bőven áron alul fizetett azért a minőségért. Tehát egy normális, hasznos hazai webáruházat talált, amit rendszeresen fosztogatni fogok, ha pénzem úgy engedi, mert a legjobb minőséggel és árakkal dolgoznak a piacon!

Visszatérve, hogy miért is most veszem fel a motoros cipőt… Összebútorozásra adtuk a fejünket és a kedvesem barátnője lakberendező, aki a még csupasz lakásunkat szeretné látni, hogy minden bútor azonnal a helyére kerüljön, mert egyrészt energia takaros, másrét nem lesz tőle rossz a chi. Az utóbbihoz nem nagyon értek, de nem is az volt a lényeg, hanem, hogy végre felavattam az új cipőm!

Egy álom volt benne az utazás. Mintha nem lenne a lábamon semmi, viszont a váltásokat alig érzem, tehát kiváló védelmet nyújt a teljes egészében bőrcipő. Amit legjobban szeretek benne, hogy nem közhelyesen fekete motoros cucc, hanem elegáns barna. Sajnos a motorozást a fekete holmikkal kapcsolják össze többen, pedig rossz sztereotípia. Igen is jó ha az ember kellemes színekben, modern szép holmikban motorozik.

Sikeresen teljesítettem a lakberendezőnk szállítását az új, kényelmes motoros cipőben és a lakásunkban a bútorok is a tökéletes pozíciót vették fel, ezért panaszkodni nem tudok, mert otthon is és a motoron is a lehető legkényelmesebben érzem magam. Hálálkodok azóta is barátnőmnek, hogy egy ilyen remek oldalt talált, ahol ennyi jó minőségű ruhát találhatok a kedvenc hobbimhoz, a motorozáshoz.