Nekem még egyedi bútoraim is vannak!

Az egyik legjobb érzés a világon, amikor az ember megveszi a saját házát. Nem egy kis egy szobás albérletben kell élned, hanem a saját házadban. Amikor megvettem a házamat tavaly, tudtam, hogy hatalmas nagy fába vágom a fejszémet, de hogy az igazat megvalljam: nem érdekelt. A mai ingatlan árak mellett már eldöntöttem már jóval korábban, hogy nem akarok túl sokáig albérletben élni. Szerencsére megismertem akkor a mostani páromat, azóta komolyabbra is fordult minden, így ezt a házat is közösen vettük.

Sok a felújítani való és be is kell rendezni, de én pontosan ezt a részét imádom. Már a beköltözéskor teljes mértékben megvolt a tervünk arról, hogyan is szeretnénk berendezni a lakásunkat, melyik szobát mihez szeretnénk majd használni. Nem csak az albérletünkből kellett elhoznunk a cuccainkat, de mindketten otthon tartottuk a szüleinknél azokat a dolgokat, amikre a mindennapokban annyira nem volt szükségünk. Nehéz menet volt, de végül becuccoltunk a házunkba és addigra persze már a lakást, úgy ahogy berendeztük. Azokat a dolgokat, amik nem voltak annyira sürgősek, meghagytuk a beköltözés utáni időszakra.

Olyan jó érzés minden nap haza érni és körbenézni a lakásban. Minden úgy van pontosan, ahogy te vagy éppen ti elterveztétek, mindent a magatoktól csináltatok meg és szerintem ez szuper. Nagyon kevés olyan dolog volt, amihez szakembert kellett hívnunk, de amiről tudtunk, hogy értünk hozzá, és nem nagy kunszt, azt mi megcsináltuk. Emlékszem, az elején is mennyit jártunk már a bútorboltokba, napokig számolgattuk, mire mennyi pénzt kell félretenni és még sorolhatnám.

Volt egy-két dolog, amihez a szüleink segítségét is igénybe kellett vennünk, hiszen két ember egy házat nehezen tud kifesteni rövid időn belül, de végül minden megoldódott. Van egy közeli ismerősöm, aki például egyedi bútorokat is gyárt. Elmondod neki, mi az elképzelésed és milyen bútorra lenne szükséged és ő elkészíti neked. Szerintem ez hatalmas biznisz, én már több bútort is vele csináltattam és mindenki, aki átjön hozzánk, teljesen odavan ezekért. Ők is mindig mondják, hogy kel nekik ilyen, szóval egész jó reklám ez a barátom számára. Már múltkor is mondta, hogy egyre többen keresik fel őt és, hogy ennek nagyon örül és hálás, hogy ennyi mindenkinek ajánlom őt.

Kívánom mindenkinek, hogy egyszer átélje ezt az érzést és minden nap a saját kuckójába érkezik meg.